Met de passie voor het ondernemerschap

Van Kruidenier tot Retail Professional

Gastvrijheid en klantgerichtheid ligt in de basis van mijn jeugd. Ik groeide op tussen de hotelgasten van mijn grootouders in het Zuid-Limburgse Valkenburg aan de geul en kom uit een echte “ondernemers” familie. Bij mijn vader in de winkel leerde ik het vak van Kruidenier in onze eigen EDAH franchise supermarkt. Na mijn HAVO opleiding was zijn dringende advies om mij vooral elders verder te gaan ontwikkelen en zo startte ik op mijn 19e bij Albert Heijn in Maastricht. Op mijn 26e werd ik benoemd tot Supermarktmanager en kreeg ik mijn eigen winkel in Heerlen.

Tijdens mijn loopbaan groeide ik door naar Operationeel Manager en heb ik in Nederland onderdeel uitgemaakt het Kern-Team van Sligro Food Group en het Regionaal Management-Team van Albert Heijn. In Belgie was ik als directielid operationeel verantwoordelijke voor de opstart en de openingen van de eerste 25 Albert Heijn winkels in Vlaanderen. Meer recent heb ik als Director Retail a.i. binnen de Scheepers Retail Groep Albert Heijn Hechtel-Eksel mogen openen als een van de laatste nieuwe AH winkels in Vlaanderen. 

Ik heb mijn ervaring mogen aanvullen met verschillende opleidingen en trainingen waaronder de driejarige Master of Food Management, EFMI Opleiding, aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De kennis van de vakgebieden waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds veel plezier aan beleef zijn:

  • Retail Management
  • Management en Organisatie
  • Financieel Management
  • Change Management
  • Coachend Leiderschap
 
 

Mijn echte passie ligt bij de klant en lekker eten en drinken. De klant echt centraal stellen in het denken en doen van de totale onderneming blijft een spannende uitdaging. De commerciële kracht van de winkelformule maximaal afstemmen op de lokale klant uit de regio. Op elk moment van de dag, elke dag in de week. Met als doel succesvol te blijven groeien en het daarbij horende gezonde rendement.

Een uitdaging die ik graag met jou als ondernemer en kenner van de lokale markt wil aan gaan.